MD-Byg er en erfaren byggeentreprenør i Nordsjælland

MD-Byg ApS er stiftet 1. oktober 1992 og har dermed over 30 års erfaring i alt inden for tømrer-, murer- og kloakarbejde – både i fag- og hovedentrepriser. MD-Byg er erfarne håndværkstaksatorer, og vi er certificerede VELFAC VinduesMester.

eller udfyld formularen

Der er styr på tingene hos os

og vores dygtige team af håndværkere skaber holdbare løsninger i tæt samarbejde med alle involverede i et byggeprojekt. I spidsen for MD-Byg står Michael Sørensen, og firmaet har i dag 15 ansatte håndværkere.

MD-Byg leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi sætter en ære i at overholde alle aftalte betingelser og leveringstider.

Vi lægger vægt på at levere høj kvalitet og god service for vores kunder – vi samler på glade og tilfredse kunder.

Ordentlig service kommer naturligvis med godt udført arbejde, men i lige så høj grad med den rigtige rådgivning og vejledning om materialer og løsninger. Fra vores hovedkvarter i Helsinge kører vi ud til arbejder i hele Nordsjælland.

Dialog og samarbejde

Vort motto er at succes bygger på samarbejde. Vi lytter til dine ønsker og lægger stor vægt på en god dialog, så vi kan rådgive om den bedste løsning for dit byggeprojekt.

I vores øjne bygger et godt samarbejde på gensidig tillid og åbenhed om opgavernes art og varighed. Vi er ærlige om opgavens omfang og åbne og kreative overfor kundernes input til løsning af et projekt.

Vores vigtigste opgave er at løse opgaven til din tilfredshed – og vi står klar med professionel rådgivning og kvalitetssikrede løsninger, så du blot skal glæde dig til at se det færdige resultat.

Michael Sørensen
Direktør
Dan Sørensen
Daglig leder og kloakmester
Charlotte Sørensen
Regnskab
Murermester
Murermester

Faglig stolthed

MD-Bygs håndværkere har stor faglig stolthed og slipper ikke en opgave, før vi har gjort vores yderste for at levere opgaven til aftalt tid og kvalitet. Vi udfører opgaver for både private, virksomheder og offentlige institutioner, hvad enten der er tale om renoveringer eller nybyggeri.

MD-Byg er medlem af Dansk Byggeri og vort arbejde er omfattet af Byg Garanti.