Vores murere er erfarne og omhyggelige

Hos MD-Byg har vores murere stor erfaring i både renovering og modernisering. MD-Byg står for skadesudbedring ved forsikringsskader og kan håndtere om- og tilbygning på såvel private boliger som erhvervsejendomme, kontorer, produktions- og lagerejendomme samt skoler og institutioner. Vi løser alle mureropgaver, og vi ved, at et godt udført murerarbejde begynder med en god planlægning.

eller udfyld formularen

Tovholdere på projektet

Vi sørger for at formidle kontakten mellem alle involverede faggrupper, så det hele glider glat og alle ved, hvilket arbejde, der skal udføres hvor og hvornår. MD-Byg har et tæt samarbejde med vores underentreprenører, så du bare kan glæde dig til det færdige projekt uden bekymringer.

Vi udfører alt murearbejde og renoverer og moderniserer alle typer ejendomme og leverer professionel rådgivning.

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, hvis du har byggeopgaver, som ønskes udført af en kompetent murer.

Vi håndterer om- og tilbygninger på såvel private boliger som på erhvervsejendomme eller for eksempel skoler og institutioner.

Murere med store kompetencer

MD-Byg har stor erfaring inden for murerarbejde, og vi løser stort set alle mureropgaver – store som små. Vi lægger vægt på kvalitet, og du får altid et solidt og fagligt korrekt udført arbejde hos os. MD-Byg lytter til dine ønsker og behov, og vores murerarbejde bliver udført af fagudlærte folk.

Du får kyndig vejledning, så vi sammen finder den rigtige løsning for dig. Vi overholder vores aftaler med dig og er grundige, pligtopfyldende og effektive.

Vores fokus er på kvalitet og vi står inde for vores arbejde og går aldrig på kompromis med vores faglighed. Vi holder os altid ajour med ændringer i gældende love, regler og bygningsreglement, så vi er sikre på at levere det bedst mulige arbejde til dig som kunde.

Byg Garanti - tryghed for dig som kunde

MD-Byg er medlem af Dansk Byggeri. Det betyder blandt andet at vores arbejde er dækket af Byg Garanti. Du er dermed sikret, at alt vores arbejde er kvalitetssikret og udført under ordnede forhold.

Byg Garanti er din forsikring i tilfælde af, at der skulle være synlige fejl eller mangler ved det udførte arbejde. Byg Garanti dækker helt op til 100.000 kroner inkl. moms.

At være dækket af Byg Garanti koster ikke ekstra for dig som kunde – det er blot en ekstra fordel, du får ved at være kunde hos os.

Professionelt murerarbejde

Vi udfører alt murerarbejde inden for renovering og modernisering – fra facaderenovering til fliser og klinker i køkken eller badeværelse.

Vi arbejder i hele Nordsjælland, og du er velkommen til at kontakte os til en snak om, hvordan vi kan hjælpe med udførelsen af dit byggeprojekt. Og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på både tid og pris for projektet.

Succes bygger på samarbejde

Dialog med kunden er derfor noget, vi lægger meget vægt på, så vi har afstemt forventningerne til, hvordan det ønskede murerarbejde skal udføres.

Succes bygger på samarbejde, står der på vores biler, og det er vi meget bevidste om. Vi løser alle mureropgaver og står gerne for hovedentreprisen, så byggeprocessen bliver så let som mulig for dig.