Autoriseret kloakarbejde

MD-Bygs autoriserede kloakmester er din garant for korrekt udført arbejde, og vi rådgiver gerne om hvilke løsninger, der er bedst for dig og din bolig eller erhvervsejendom.

Vi tager hånd om kloakken, så du ikke behøver bekymre dig – vi rådgiver og leverer altid kvalitet i en åben dialog med dig som kunde.

Du er velkommen til at kontakte os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud.

eller udfyld formularen

Kvalitet, service og grundighed

MD-Byg ApS er et autoriseret kloakfirma, der er certificeret af Teknologisk Instituts kontrolinstans, så du er i trygge hænder hos os. Vi løser problemer med kloakinstallationer til din tilfredshed.

Som husejer er det dit eget ansvar at afløbsinstallationen på grunden fungerer korrekt. Det er her, MD-Byg står parat med vores erfaring, råd og vejledning.

Opdager du en skade på afløbsinstallationen i din bolig, er vi altid i stand til at afhjælpe problemet, så du undgår store problemer så som rotter, fugt, lugt og oversvømmelse i boligen.

Med vores grundigt udførte arbejde, sikrer vi altid den høje kvalitet, så du får den bedst mulige løsning og den bedste service.

Kontakt gerne autoriseret kloakmester Dan Sørensen direkte på tlf. 40 46 10 49 eller ring til vores hovednummer tlf. 48 24 99 34.

Vi udfører alt inden for etablering og renovering af kloak

Hos MD-Byg udfører kloakmester Dan Sørensen alle typer af kloakarbejde for både private og erhvervskunder.

Vi har stor erfaring i kloakarbejde i Nordsjælland og udfører blandt andet følgende typer opgaver:

Fag- og hovedentrepriser

Ved nybyggeri eller renovering af eksisterende boliger eller erhvervsejendomme, står vi klar med professionel rådgivning i forbindelse med kloakarbejde.

Vi har stor erfaring inden for fag- og hovedentreprise, og vi udfører alt på eksisterende bygninger inden for tømrer-, murer-, snedker- og kloakarbejde.

Vi koordinerer arbejdet mellem de forskellige faggrupper og sikrer, kvaliteten er i orden.

Til daglig er kloakken ikke det, man tænker mest på, men er der problemer med kloakken, er det svært ikke at tænke på andet. Derfor er det så vigtigt, at kloakarbejdet udføres korrekt og præcist, så der ikke opstår problemer.

Og hvis skaden er sket, at den afhjælpes hurtigt.

MD-Byg laver alle opgaver inden for kloaketablering og -renovering og står for opgravning, reparation og renovering af kloaksystemer. Vi udfører entreprenørarbejde som opgravning, støbning af grunde, arbejde med minirenseanlæg, højtvandslukkere, pumpebrønde og omfangsdræn m.m.

MD-Byg står for kvalitet og grundighed. Vi sørger altid for at overholde de aftalte betingelser og leveringstider.