MD-byg er en erfaren entreprenør

MD-Byg har stor erfaring med byggeri i fag- og hovedentreprise. Vi udfører alt inden for tømrer-, murer-, kloak- og snedkerarbejde. Vi er tovholdere på projektet og sørger naturligvis for at formidle kontakten mellem alle involverede faggrupper, så det hele glider glat, og alle ved, hvilket arbejde, der skal udføres hvor og hvornår.
eller udfyld formularen

Professionel vejledning ved entrepriser

MD-Byg er din garant for professionel rådgivning, hvad enten der er tale om nybyggeri, ombygning, tilbygning eller den helt store istandsættelse. Hos os er dit byggeprojekt i gode hænder – vi lægger vægt på kvalitet og grundighed i udførelse af arbejdet og samler på glade og tilfredse kunder.

Vi renoverer og moderniserer alle typer ejendomme og håndterer om- og tilbygninger på såvel private boliger som på erhvervsejendomme, kontorer, produktions- og lagerejendomme såvel som skoler og institutioner.

MD-Byg står også for skadesudbedring ved forsikringsskader og har et fast samarbejde med GF Forsikring.

Vi rådgiver dig om dit kommende projekt og styrer det fra start til slut, så du kan lægge alle bekymringer på hylden og fokusere på det endelige resultat – nemlig det byggeri, du har forestillet dig.

Rådgivning om renovering

Du har naturligvis nogle ønsker og krav til den forestående renovering, og vi ser det som vores fornemste opgave at føre dem ud i livet på den bedste måde.

Vi lever af anbefalinger fra vores kunder og vores varemærke er kvalitet – ikke altid det billigste – men det bedste i det lange løb. MD-Byg er kendt for kvalitet og grundighed, så du får et resultat, der vil skabe glæde i lang tid.

Vi fører projektet i mål med et minimum af gener for dig, så du undgår spekulationer og bekymringer.

MD-Byg lægger en plan for, hvor lang tid et givent projekt tager – og den står vi på mål for og vil gøre alt for at overholde.

Uanset om projektet er en udestue, kælder, tilbygning, nyt tag, døre og vinduer – eller et nybyggeri. Vi fører dine drømme ud i livet. Og står til rådighed med rådgivning og forslag til gode, holdbare og kreative løsninger.

Vi er lydhøre over for dine ønsker og behov og ved, hvad der kræves for at komme godt i mål.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Forslag til energibesparelser

Hos MD-Byg er vi VELFAC VinduesMester – det vil sige vi er uddannede inden for alt i vinduer lige fra måltagning til endelig opsætning og finish. Et tæt vindue med det rigtige energiglas vil føre til besparelser på energiudgifterne, hvad enten det er i en privat villa, i en butik eller hos en større virksomhed.