Taksering og udbedring af forsikringsskader

MD-Byg forestår taksering af skaden, vurdering og indberetning til det pågældende forsikringsselskab. Samarbejdet med forsikringsselskaberne håndterer vi elektronisk, hvilket sikrer en nem, hurtig og smidig sagsgang.

Vores samarbejde med forsikringsselskaber betyder, at vi kan garantere en professionel taksering af skadens omfang og den mest hensigtsmæssige udbedring.

eller udfyld formularen

Håndværkstaksator

Som erfarne håndværkstaksator har vi de fornødne kvalifikationer til at bedømme omfanget af den opståede skade.

Og vi kan ud over det håndværksmæssige også hjælpe og vejlede vores kunder med det hensyn til forsikringsdækningen.

Hos MD-Byg kan vi således opgøre en forsikringsydelse efter forsikringsbetingelsernes regler. Og vi kan vurdere, om den anmeldte skade er dækket af forsikringen.

Når en skade opstår, er det vigtigt at begrænse dens omfang hurtigst muligt. MD-Byg sætter ind med relevant afdækning, midlertidige reparationer og andre indgreb, der sikrer, at skaden ikke forværres.

Permanent udbedring af skaden

Såfremt forsikringstageren ønsker det, udbedrer vi skaden permanent og står så også for den afsluttende rapportering til det pågældende forsikringsselskab og afregner direkte med forsikringsselskabet. På den måde får du færrest mulige gener.

Hos MD-Byg består vores teams af tømrere, murere, snedkere og en kloakmester, så næsten uanset hvilken skader, du har været udsat vor, kan vi løse problemet for dig.

Kvalitet, service og grundighed

Uanset hvilket arbejde MD-Byg leverer, lægger vi stor vægt på kvalitet, service og grundighed.

Det kan virke som en uoverskuelig proces at få udbedret en forsikringsskade. Men overlader du det til os, klarer vi både taksering og indberetning til forsikringsselskabet, ligesom vi udbedrer skaden og afregner direkte med forsikringselselskabet.

Kontakt os gerne for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med din forsikringsskade.