Den dygtige tømrer gør den store forskel

Hos MD-Byg finder du altid en faguddannet tømrer. En tømrer arbejder ikke alene med træ, hammer og sav, men kan også tegne og planlægge en opgave helt ned i detaljen, så du er sikker på, at dit projekt bliver som ønsket.

eller udfyld formularen

Bred viden om byggeteknik

Vores tømrere udfører og monterer alle former for tag-, væg-, loft- og gulvkonstruktioner i træ samt montere døre og vinduer og andet bygningsinventar.

Hos MD-Byg udfører vi både tømrer- og hovedentrepriser – det kan være alt fra renovering af tag til udskiftning af vinduer eller byggeri af et helt nyt hus eller en tilbygning.

Vi har stor faglig stolthed og leverer altid kvalitetsarbejde og optimale resultater, hvad enten det er en mindre ombygning eller den helt store renovering.

MD-Byg lægger vægt på at overholde alle aftaler med kunden og forlader ikke projektet, før kunden er helt tilfreds.

VinduesMester

Hos MD-Byg er vi specialister i udskiftning af vinduer. Vi samarbejder med VELFAC – der som os – lægger vægt på, at god kvalitet og stærk rådgivning går hånd i hånd. 

Vi er certificerede VELFAC VinduesMester og er uddannet specielt i anvendelsen af deres produkter. 

MD-Byg rådgiver, måler præcist op og monterer de nye vinduer, så du er sikker på et holdbart og professionelt resultat.

Vi rådgiver også om energibesparelser – for udskiftning af vinduer eller døre kan ses på varmeregningen. Tætte vinduer og døre sparer meget energi.

Tovholder på projektet

Er der flere involverede i et byggeprojekt, formidler og koordinerer vi kontakten til alle involverede, så du blot skal glæde dig til det færdige resultat. 

Vi har et tæt samarbejde med vores underleverandører, som blandt andet tæller VVS-installatører, malere og elektrikere. 

MD-Byg står altid klar med professionel rådgivning, og du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og vores engagerede tømrere har en høj faglig stolthed, der kommer tydeligt til udtryk i det udførte arbejde.

Gennemtænkte løsninger

Uanset projektets størrelse – om det er en bolig, en privat erhvervsejendom eller en offentlig bygning – leverer vi helhedsorienterede og gennemtænkte resultater. Vi har samtidig øje for detaljerne, så det færdige projekt fremstår helstøbt og flot.

MD-Byg opfatter processen som lige så vigtig som resultatet, og en god dialog med kunden, er derfor noget vi lægger meget vægt på.

Vi overholder vores aftaler og vælger du MD-Byg, er det altid en dygtig og ordholden tømrer, du møder.

Den leverede ydelse skal svare til den aftalte kvalitet og pris, så du får det forventede resultat.

Vores arbejde er omfattet af Byg Garanti, så skulle du mod forventning blive utilfreds med det arbejde, du har fået udført, vil du være glad for at have valgt en tømrer, der er medlem af Dansk Byggeri, for så er arbejdet dækket af Byg Garanti helt op til 100.000 kroner inkl. moms.

Kvalitet, service og grundighed er kerneværdier hos MD Byg, og vi sørger for at overholde alle aftalte betingelser, så du bliver glad for det udførte arbejde, hvad enten det er renovering eller nybyggeri.